11.5.08

Aktiivne liikumine kurtidele


10. mail toimus tervisespordi- ja pereüritus ,,Aktiivne liikumine kurtidele vabas looduses” Stroomi parkmetsas. Selle raames olid erinevad liikumised: rulluisutamine, jalgrattasõit, kepikõnd, käimine ja teatemängud. Registreerituid oli 40, kuid kohal oli ka pealtvaatajaid. Üllatavalt osalesid rõõmsalt registeerimata kuuljad eelkoolilapsed ja õpilased kurtide üritusel. Nad võistlesid teatemängudes ning mängisid ka suurt 2-meetrilist jalgpalli.
Tallinna ja Harjumaa Kurtide Ühingu esimees Tiit Papp viiples humoorika tervituskõne, siis juhendas Miss Eesti Kurt Jelena Bolšedonova kurtidele aeroobikaharjutust. Peale võimlemist sõideti rulluiskudega ja jalgratastega ümber Kakumäe ja mindi kepikõnnile ümber Stroomi parkmetsa. Hiljem toimusid põnevad teatemängud. 2-meetriline jalgpallimäng oli kurtidele esimest korda elus, kuid väga lõbus ja naljakas mäng oli. Kurdid said palju erinevaid liikumisi vabas looduses. Aitäh ilusale ilmale!
30. aprillil toimus loeng ,,Tervislik liikumine” Kurtide Majas. Tunde andis kurt lektor Merike Mändsoo. Ta on aktiivne sportlane ja osaleb orienteerumisvõistlustel.
Kurdid jäid selle päevaga väga rahule.
Tulge järgmistele üritustele:
• 24. mail jalgrattasõit Kakumäe – Laagri – Järve
• 14. juunil tervisespordiõhtu Kakumäel
• 30. augustil tervisespordipäev Nõmmel
• 13. septembril tervisespordipäev Kõrvemaal

Pildigalerii http://www.thky.ee/et/pildigalerii/2008/10052008__stroomi_

Kommentaare ei ole: