12.4.08

Kurtide isetegevused lahtiste uste nädalal


Tallinna Heleni Kool korraldas 8. – 11.aprillil 2008. aastal lahtiste uste nädala. Selle raames toimusid käsitöö näitus, tortide võistlus, omaloomingu (õpilaste kirjutatud jutud) võistlus, spordipäev ja isetegevused.
Esimesel päeval toimusid muusikalised isetegevused, teisel päeval kurtide etendused. Õpilased ootasid põnevusega kurtide õpetajate esinemist. Eelmisel aastal esinesid kurdid õpetajad ülinaljakalt koolitundi. Publik ei unustanud seda. Sellepärast ootasid põnevusega. Kurtide õpilaste esinemised olid palju paremad kui eelmisel aastal. Vanem liitklass viiples ,,Meie kool“. 2. ja 4.-5.klassi õpilastel olid vahvad kostüümid ja tantsisid klounidena. Nad said parimad kohad kostüümi ja etenduse eest. 7. klass esitas kaks lühinäidendit, mis olid naljakad. Kiitus kahele tüdrukule julguse eest esinemisel! 8. klass mängis ansamblit ,,Meie klass“, kuid puudus muusika. 9. ja 10. klass esines naljakat etendust ,,Juuksuri juures“. See jutustab, et nägemis-, liikumis- ja kuulmispuudega inimesed saavad juuksuris tasuta juukseid lõigata. Nad soovitavad kuuljatel minna juuksurisse, kus on teenus tasuta.
9.klassi õpilane Daniel valiti parimaks näitlejaks.
Mis puudutab kurtide õpetajate etendust? See oli ülivõimas ja vaimukas etendus. Teemaks oli eesti ajalugu. Õpetajate miimika oli väga naljakas ja neil olid toredad kostüümid, mis laenutati Kurtide Majast. Publik sai palju naeru.
Aitäh kurtidele õpilastele ja õpetajatele!

Kommentaare ei ole: