7.11.14

Film ,,Hõim" Pöff festivalil

Pimedate ööde filmifestivalil, 14.-30.novembril 2014 linastuvad filmid maailmast Tallinnas. Pöff raames näitab film Hõim, millel mängivad viipekeele kasutajad. Külaline Yana Novikova tuleb 27.novembril kinos Sõprus.
Saab vaadata seda filmi Tallinnas ja Tartus.
Info filmi kohta
Allikas: 2014poff.ee

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://2014.poff.ee/est/filmid/programmid-1.p/lopufilm/perekond-belier


PÖFFi lõpufilm: Perekond Belier

Paula peres on kõik peale tema kurdid, kuid see pole probleem. Ta isa kandideerib ema aktiivsel toetusel linnapeaks ning ta 13aastasele vennale on kinnisideeks Paula parim sõber! Ei, Paula tõeline proovikivi on oma tegusa eluga sammu pidamine: kui ta pole koolis, aitab ta oma peret farmis või turul.
Koolis armub Paula Gabrieli. Kui poiss liitub kooli kooriga, teeb Paula sama. Hetkest, mil ta laulma hakkab, on kõik sõnatud. Paulal on imeline hääl! Ta muusikaõpetaja otsustab teda juhendada, tal on tüdrukuga suured plaanid. Tänu intensiivsele harjutamisele osaleb Paula Pariisis prestiižsel lauluvõistlusel ja võidab selle. Häält arendades kasvab ka Paula laulukirg kasvab. Kas ta saab täita unistused, mida ta pere ei mõista?
Südamlik ning kaasahaarav koguperefilm unistuste täitumistest, perekonnasuhetest ja loomulikult armumisest. PÖFFil on linateose ametlik rahvusvaheline esilinastus.